Juhlatila Kalasatama

Alkaen: 499,00  sis. alv 24%

Tilausravintolassamme järjestät vaivattomasti tarpeesi mukaiset juhlat, häät, yritystilaisuudet tai vaikka syntymäpäivät! Tilausravintola MyKalasatama sijaitsee aivan Helsingin Kalasataman sydämessä, metroaseman ja kauppakeskus Redin vieressä.

Osasto:

Kuvaus

MyKalasatama -tilausravintolassamme järjestät vaivattomasti tarpeesi mukaiset juhlat, häät, yritystilaisuudet tai vaikka syntymäpäivät! MyKalasatama sijaitsee aivan Helsingin Kalasataman sydämessä, metroaseman ja kauppakeskus Redin vieressä.

Juhlatilasta löydät pääsalin, kabinetin, saunan & loungen

MyKalasatama koostuu kolmesta erillisestä tilasta, jotka ovat pääsali, kabinetti ja sauna & lounge. Yhdistämällä tiloja pystymme vastamaan monipuolisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Pääsali soveltuu hyvin pieniin seminaareihin, koulutustilaisuuksiin tai erityylisiin illallisjuhliin. Lisäksi iso terassi antaa lisää tilaa sekä viihtyisyyttä erityisesti lämpimänä vuodenaikana. Kabinetti ja sauna & loungetila on helposti yhdistettävissä pääsaliin saman aulatilan kautta.

Juhlatilan tarjoilukokonaisuudet tilaisuutenne teeman mukaisesti

MyKalasataman sydän on ravintolamme keittiö, jossa valmistamme ruokaa 15 vuoden vankalla ammattitaidolla. Rakennamme haluamasi tarjoilukokonaisuudet tilaisuutesi teeman ja budjetin mukaisesti. Keittiömestarimme vahvuutena on skandinaavinen makumaailma maustettuna maailmalta opittuilla vivahteilla.

Pystymme toteuttamaan tiloissamme ruokatarjoilut kymmennen hengen coktail-tilaisuudesta aina suurempaan (max. 72 hlö) istuvaan illalliseen.

Tila on varattavissa verkkokauppamme kautta joka viikonpäivälle klo 17 – 23 (6h) väliseksi ajaksi.
Vuokraamme tilaa myös arkipäivisin myyntitakuulla joten näiden varausten osalta ota meihin yhteyttä myynti(at)mysauna.fi